Afbeelding

Laatste Rotary Santa Run op zondag 16 december

Actueel 1.169 keer gelezen

Pijnacker - Rotary Santa Run voor de vijfde (en voorlopig laatste) keer in Pijnacker-Nootdorp op zondag 16 december. Net als voorgaande jaren leggen honderden deelnemers in kerstmanpak een parcours van ongeveer drie kilometer af in en rond het centrum van Pijnacker.

Met een warming-up verzorgd door De Viergang, muzikale omlijsting met medewerking van Coen Lafeber van 't Speeltoneel, helpende handen van Scouting Nootdorp, en verder erwtensoep, oliebollen en glühwein zijn alle ingrediënten aanwezig om de middag weer tot een groot feest te maken. Start en finish zijn net als andere jaren op het Raadhuisplein in Pijnacker. Dit jaar ondersteunt Rotary Club Pijnacker-Nootdorp de Stichting CliniClowns en max. vijf basisscholen uit Pijnacker-Nootdorp die zich (met een team van minimaal 25 deelnemers) aanmelden. De hoofdsponsor van het evenement is De Laen Makelaardij en ook vele andere lokale winkeliers en bedrijven dragen bij, fantastisch!

Deelnemers sponsoren ook, simpelweg door mee te lopen. Voor € 10,- doet u mee èn ontvangt u een kerstmanpak (voor kinderen een kleine maat), inclusief baard, startnummer en natuurlijk een medaille na afloop. De online inschrijving is in volle gang, er kunnen maximaal 500 lopers meedoen. Nog niet aangemeld? Kijk op pijnacker-nootdorp.rotarysantarun.nl. Alle informatie en het inschrijvingsformulier is daar te vinden. De Rotary Santa Run is dit jaar voor de 5e en (voorlopig) laatste keer in Pijnacker-Nootdorp.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant