Cantores Amatores geeft zondagmiddag 16 december vanaf 14.00 uur een Kerststolconcert.
Cantores Amatores geeft zondagmiddag 16 december vanaf 14.00 uur een Kerststolconcert.

Cantores Amatores geeft Kerststolconcert

Actueel 566 keer gelezen

Nootdorp - Het veelzijdige projectkoor Cantores Amatores geeft zondag 16 december vanaf 14.00 uur een zogeheten Kerststolconcert in de RK Bartholomeuskerk van Nootdorp aan de Veenweg 36.

Het programma, dat op piano en orgel wordt begeleid door Jurriaan van der Zee, klinkt als een kerstklok. Artistiek leider David van Lith: "We zingen diverse bekende carols, zoals O come all ye faithful en O come Immanuel, maar ook minder bekende mooie liederen, zoals Infant Holy, Nativity Carol, Myn Lyking en Only in Sleep."

Bij Only in sleep is Sandra Lokkerbol de solist. Paulien Janssen zingt het Ave Maria van Bach/Gounod. Verder zijn er ook een paar prachtige niet kerstgebonden composities te horen zoals The Ground en In Dreams waarbij Trees van Bohemen soleert.

Halverwege het programma, dat ongeveer een uur duurt, is er een pauze met koffie en kerststol en na afloop is er een Glühwijntje met kerstkransje. Kaarten zijn te bestellen via de website www.cantoresamatores.nl en via secretariaatcantores@gmail.com en kosten €12,50 (€10,- voor studenten en €7,50 voor kinderen). Ook aan de zaal zijn kaarten verkrijgbaar. Tot zondag 16 december 14:00 uur in de RK Bartholomeus aan de Veenweg 36 in Nootdorp!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant