Afbeelding

Kerstmarkt bij Zorgkwekerij Bloei

Actueel 1.134 keer gelezen

Pijnacker - De hulpkwekers van Zorgkwekerij Bloei presenteren met andere betrokken lokale ondernemers hun specialiteiten tijdens de kerstmarkt.

Zo verzorgt zangdocente Mirjam van der Beek een feestelijk optreden met haar leerlingen van 13:30 uur tot 14:30 uur. De leerlingen zingen mooie kerstliedjes. De modeshow met vintage kinderkleding van Boetiek Snoopys en vintage volwassenekleding van de Winkel van Rie zal om 15.00 uur beginnen. Zowel Boetiek Snoopys als de Winkel van Rie verkopen ook hun mooie tweedehandskleding tijdens deze kerstmarkt. Er is zelfs een paskamer aanwezig! Door Studio Springboon worden de kinderworkshops verzorgt. Voor kinderen van allerlei leeftijden zullen er leuke workshops te volgen zijn. Deze workshops staan natuurlijk in het teken van de kerst.

Wouter Steenveld staat er met heerlijke streekproducten en natuurlijk kunt u zijn nieuwe kookboek "Heerlijk uit onze streek" aanschaffen. Misschien wilt u iemand wel een gesigneerd kookboek cadeau geven met de kerst. Ook aan de lokale ondernemer wordt gedacht! De lokale "Bloei-kerstpakketten" kunt u bekijken en bestellen tijdens deze markt. Deze kerstpakketten worden met veel plezier door de hulpkwekers ingepakt. Uiteraard zullen de kerstbomen, zelfgemaakte kerststukken en kerstboomhangers niet ontbreken.

Kom op de fiets!
Want bij Bloei is er zaterdag een "kerstbomen-express" die uw boom  gratis bij u thuis aflevert!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant