Afbeelding

Drukbezochte Hollandse middag

Actueel 928 keer gelezen

Pijnacker - De Hollandse Middag die door bewoners voor bewoners in de Weidevogelhof is gehouden, was een groot succes. Ruim 90 bewoners kwamen naar deze middag. Wethouder Van de Gevel, was er om het wandkleed te onthullen.

Verschillende bewoners hebben met elkaar aan dit wandkleed gewerkt, waarbij bewoners allemaal zelf een stuk voor hun rekening hebben genomen. Het initiatief lag bij bewoonster Ati Kapteijn, die met het idee kwam. Lenie Verburg heeft vervolgens de groep geleid. Sinds juli is er aan het wandkleed gewerkt om dit af te ronden. Het wandkleed bestaat uit de verschillende appartementengebouwen binnen de Weidevogelhof. Elke deelnemer heeft een eigen gedeelte van het wandkleed ingevuld. Het wandkleed is te bewonderen in de bovenzaal van SWOP Keijzershof.

Ook de Hollandse middag met Kees Balm als accordeonist was zeer gezellig. De bewoners zongen enthousiast mee met de liederen uit de jaren '60, '70 en '80. Doordat de liederen geprojecteerd werden kon iedereen meedoen. Al met al was het een succesvolle Hollandse middag. Met een groep bewoners binnen de Weidevogelhof worden voor en door de bewoners activiteiten georganiseerd. Insteek van de activiteiten is om het makkelijker te maken voor bewoners om anderen te ontmoeten. Ideeën: weidevogelhofverhalen@gmail.com. Op 15 december is de volgende activiteit voor en door bewoners namelijk het ontsteken van de lichtjes van de kerstboom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant