Afbeelding

Lezing over bedreigde tijgers door schrijver Chris Slappendel

Actueel 641 keer gelezen

Pijnacker - Chris Slappendel, oud-inwoner van Pijnacker en voormalig eerste elftal-speler van DSVP, geeft op 23 november om 19.30 uur een lezing over de met uitsterven bedreigde tijgers in Boekwinkel Van Atten aan het Emmapark 110 in Pijnacker.

De lezing 'De T stond voor Tijger' wordt georganiseerd door Boekhandel Van Atten. De boekhandel organiseert bijeenkomsten waarbij schrijvers hun boek kunnen presenteren en waarbij Pijnackernaren elkaar kunnen ontmoeten om over het boek en het desbetreffende onderwerp kunnen praten.

Slappendel vertelt over zijn indrukwekkende reis door 24 Aziatische landen. Hij ondernam deze reis om aandacht te vragen voor het lot van tijgers. Tijdens zijn reis spreekt hij met honderden betrokkenen en komt hij meer dan 70 keer in de internationale pers, waardoor zo'n kwart miljard mensen te weten komen over wat er met tijgers aan de hand is. Bovenal ziet hij met eigen ogen wat er met tijgers is gebeurd en nog altijd gebeurt.

Na aankomst besluit hij het er niet bij te laten en sluit hij zich letterlijk op om een boek over tijgers te schrijven. Tijgergenocide vertelt het verhaal van z'n reis en neemt de lezer mee in een gruwelijke ontdekkingsreis.

De toegang is gratis. Aanmelden is gewenst via michiel@boekhandelvanatten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant