Bruispaar in spé Mariska Haak en Leo Arkesteijn.
Bruispaar in spé Mariska Haak en Leo Arkesteijn.

Bruidsparen doen inspiratie op voor droombruiloft

Actueel 1.427 keer gelezen

Pijnacker/Berkel - Wie trouwplannen heeft, of misschien eerder al een huwelijksdatum prikte, en ideeën op wil doen voor 'de grote dag' was op de Trouwbeurs bij 't Manneke aan het juiste adres. Alle ingrediënten voor een droombruiloft waren onder één dak bijeengebracht door de partners van The Wedding Team met als hoogtepunt een bruidsmodeshow waarbij ook de kleding van de bruidegom ruimschoots aan bod kwam.

In gezelschap van hun partner, moeder, zus of vriendin lieten vele aanstaande bruiden zich uitgebreid voorlichten op het gebied van planning, styling, bruidsboeketten, bruidstaarten, kapsels, visagie, trouwkaarten en trouwauto's. "Op deze beurs vind je alles wat je nodig hebt om de trouwdag tot een succes te maken", zegt Lisan Granneman. De event coördinator van trouwlocatie 't Manneke verwelkomt toekomstige bruidsparen en leidt hen desgewenst langs de verschillende stands van het Wedding Team. De meeste bezoekers gaan al snel hun eigen weg en doen ontelbare ideeën op voor hun 'grote dag'. Bij de stands wordt druk geproefd van gebak en andere lekkernijen en trekt de demonstratie van de visagiste veel publiek. Er is een trouwambtenaar aanwezig en ook de trouwringen en de perfecte schoenen en sieraden staan uitgestald. Intussen stappen Mariska Haak en Leo Arkesteijn buiten in een van de klassieke trouwauto's. Mariska's dochter geniet zichtbaar met hen mee en maakt er snel een foto van.

Exclusief
Het Weddingteam bestaat inmiddels acht jaar en is opgericht door Tanja Verhagen van Bloemen&Zo, fotograaf John Dijkgraaf en Jeroen Steijn van VakantieXperts Estee. Het doel van de trouwbeurs is om een compleet pakket mogelijkheden aan te bieden op het gebied van planning, logistiek en alles wat verder nodig is voor een geslaagde bruiloft. "Dat er geen overlap is van ondernemers maakt deze beurs heel exclusief", benadrukt Granneman. "De ondernemers zijn een aanvulling op elkaar en elke dienst of product is maar één keer aanwezig." Het absolute hoogtepunt is een grote bruidsmodeshow waar niet alleen bruidsjurken en bijpassende bruidsboeketten, maar ook handgemaakte maatpakken voor de bruidegom getoond worden.

Maatje meer
Sfeervolle muziek, verzorgd door een DJ en 'Monique on Sax', en de juiste belichting maken de show compleet. Lang voordat de eerste bruid over de catwalk loopt zijn alle stoelen al bezet. Leuke bijkomstigheid: het zijn 'white wedding chairs' die ook gebruikt worden bij de inzegening van een huwelijk. Shaireena Edoo en haar zus Tara zijn heel enthousiast over de modeshow. Shaireena heeft weliswaar 'voor bijna honderd procent zeker' haar trouwjurk al gepast bij de Honeymoon shop, maar mede daardoor is dit voor haar een extra leuke ervaring. Het valt de zussen vooral op dat er een jurk is voor elke smaak. "En, heel opvallend, ook voor 'een maatje meer'", zegt Tara, bruidsmeisje op de huwelijksdag. "Samen met mijn zoontje van twee-en-een half jaar die bruidsjonker mag zijn", vult Shaireena aan die helemaal staat te stralen terwijl ze dit vertelt.

Goodiebag
"Ik ben van Hindoestaanse afkomst en bij onze familie is het een traditie dat je meerdere dagen feest viert bij een huwelijk", vervolgt Shaireena. "Wij kiezen voor één dag maar dat pakken we dan wel groots aan." Het meest favoriete onderdeel op de beurs is voor de twee een ronde, stijlvolle gedekte tafel waar zij het liefst meteen aan zouden willen schuiven. "En, ik ben al naar de stand van het reisbureau geweest want een huwelijksreis hoort er natuurlijk ook bij", zegt Shaireena voordat zij en haar zus, net als alle bezoekers, met een goed gevulde goodiebag en de opgedane inspiratie vertrekken. Eén van de bezoekers ging extra 'gelukkig' naar huis: met een waarde cheque van vierhonderd euro die verloot werd na afloop van de modeshow.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant