Afbeelding

'Sorry dat het me spijt' klaar voor première

Actueel 660 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen weekend hebben de 't Speeltoneel technici het podium van het Parochiehuis klaargestoomd voor de nieuwe productie die aankomend weekend te zien zal zijn. Op 9, 10 en 11 november speelt groep 3 van 't Speeltoneel een toneelstuk genaamd: 'Sorry dat het me spijt'. Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.speeltoneel.nl.

Er is op zondag de hele dag tot 's avonds laat hard gewerkt om alle lampen en decorstukken op te bouwen voor het nieuwe toneelstuk. Samen met een groep technici en decorbouwers hebben de spelers van de groep zelf het toneel veranderd in de wereld waarin ze het publiek aankomend weekend mee gaan nemen. De voorstelling gaat over de ongemakkelijke scholier Erik Schipper die van zijn psycholoog brieven aan zichzelf moet schrijven. Erik heeft een doorsnee tienerleven met alle problemen die daarbij horen en hij is verliefd op Sophie Westerhof, alleen dat durft hij natuurlijk niet aan haar te vertellen.

Het verhaal neemt een rare wending als Mike Westerhof, de broer van Sophie, zelfmoord pleegt en geen afscheidsbrief achterlaat voor zijn familie. Hij heeft alleen een brief met de aanhef ''Beste Erik schipper'' bij zich. De familie van Mike vindt het nogal raar dat hij niks heeft achtergelaten, behalve een brief die aan Erik gericht lijkt te zijn. Waren Mike en Erik bevriend? En als ze bevriend waren, waarom wist dan niemand daar vanaf?

Het toneelstuk zal gespeeld worden op vrijdag avond 9, zaterdag avond 10 en zondag middag 11 november in het Parochiehuis te Pijnacker. Voor kaarten reserveren en meer informatie kunt u terecht op www.speeltoneel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant