Welkom in de wereld van Renewi.
Welkom in de wereld van Renewi.

Renewi - Belangrijkste investering: mensen!

Algemeen 1.379 keer gelezen

Toonaangevend waste-to-product bedrijf Renewi in Zoetermeer & Pijnacker (voorheen Milieu Express) investeert veel geld in nieuwe technieken waarmee afval gescheiden en hergebruikt kan worden. Zo wordt momenteel één van Europa's modernste puinbrekers in Wateringen gebouwd en heeft het een zeer geavanceerde sorteerinstallatie. Toch is dat niet het allerbelangrijkste, zegt Site Manager Lars van Buijtene: 'De voornaamste investering binnen Renewi? Mensen. Zíj maken het verschil'.

Die focus op 'people', naast de focus op uiteraard 'planet' en 'profit', is best opvallend, zeker in ogenschouw nemend hoe groot Renewi inmiddels is. "Dat klopt", beaamt Lars, "maar ik zeg wel eens: wij zijn groot in klein blijven, in positieve zin bedoeld uiteraard. Ondanks de bedrijfsgrootte beseffen we dat we ook nog altijd een lokale speler zijn, die bij mensen om de hoek een container of het huisvuil ophaalt, of waar bedrijven hun afval kunnen storten. Bij Renewi vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben naar onze klanten, maar ook zeker naar onze medewerkers. Sterker, zij weten het meeste van onze klanten. Je staat ervan te kijken hoe vaak onze relaties één van onze medewerkers kennen en andersom. Dat helpt, wij kennen onze klanten daardoor, weten wat ze nodig hebben. Dat is belangrijk, want daarin schuilt een deel van onze kracht."

Sterk merk
Een andere belangrijke kracht van Renewi is uiteraard de visie op recycling. Waste no more, dat is de slogan van het bedrijf, dat begrippen als duurzaamheid en recycling als kernbegrippen heeft. "Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van afval nieuwe grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Inmiddels wordt bijna 90%van ons afval hergebruikt. Werken bij Renewi betekent werken voor een sterk merk. Een merk waar je trots op kan zijn en dat stralen onze medewerkers ook uit. Wil jij je loopbaan ook een nieuwe, duurzame impuls geven? Sluit je dan ook aan bij Renewi."

Renewi
Ambachtsweg 56 - 2641 KT Pijnacker
Radonstraat 231 - 2718 SV Zoetermeer
Tel 079- 3633030
www.renewi.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant