Bruna Nootdorp is sinds 2003 niet meer weg te denken uit Winkelcentrum de Parade, ze hebben alles.
Bruna Nootdorp is sinds 2003 niet meer weg te denken uit Winkelcentrum de Parade, ze hebben alles.

Bruna Nootdorp heeft alle decemberaankopen al in huis

Algemeen 709 keer gelezen

De Brunawinkel in Nootdorp barst bijna uit de voegen met het decemberassortiment in huis. Natuurlijk omvat dat assortiment heel veel (kinder)boeken, maar er is ook steeds meer vraag naar spelletjes en puzzels. Nederland kruipt weer massaal rond de gezinstafel in de donkere maanden voor Kerst.

Aan die tafel kunnen gelijk ook de traditionele kerstkaarten geschreven worden en beplakt met een kerstzegel, maar er kan ook gedroomd worden over het mogelijk winnen van de eindejaarsloterijen. En wie gewoon weer naar het werk of naar school moet in 2019 kan de afspraken prima noteren in een spiksplinternieuwe agenda. De Brunawinkel in Nootdorp in winkelcentrum de Parade staat bekend om het grote assortiment. Er kunnen natuurlijk boeken gekocht worden, tijdschriften, alles voor school, postzaken geregeld worden en de winkel heeft een ING servicepunt met vijf adviseurs.

Gun het ons
"Ja, je kunt ook online kopen bij Bruna.nl en het product af laten leveren in Nootdorp. Het is een kwestie van gunnen, want door de vaste boekenprijs in Nederland is een boek overal even duur, of je die nu bij Bol.com, Libris of Bruna koopt. Klanten kunnen ons ook gewoon even bellen wanneer men snel een speciaal boek nodig heeft, dan zorgen we dat de bestelling uiterlijk de volgende dag klaarligt. Lang wachten bij de kassa hoeft bij ons niet, drie in de rij is altijd kassa erbij. Maar zelfs even wachten is hier niet erg, de meeste klanten kennen elkaar en kletsen gelijk even bij. Of klanten gaan gezellig snuffelen in alles wat we in de winkel hebben en die leuke ansichtkaart is ook gelijk gekocht, dat maakt lekker lokaal winkelen ook zo leuk", vertelt Gosse.

Nooit misgrijpen
Of beter gezegd, bij Bruna Nootdorp is het bijna onmogelijk om mis te grijpen. En wie dit alles cadeau wil geven kan er verzekerd van zijn dat de artikelen feestelijk ingepakt worden. Voor een uitgebreid assortiment, vakkundige medewerkers, een betrokken lokale ondernemer, die ook veel tijd en geld steekt in het Nootdorpse verenigingsleven, ga je natuurlijk naar Bruna Nootdorp, lekker lokaal en lekker makkelijk.

Bruna
Langebaan 22-24
2632 GC Nootdorp
015-2851401
www.bruna.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant