Afbeelding

SolSolutions zoekt drie nieuwe collega's

Algemeen 1.239 keer gelezen

Een servicemonteur

In deze functie ga je service verlenen bij de klant thuis, b.v. het opzetten van technische communicatie. Het oplossen van storingen en het onderhoud van grotere systemen behoort ook tot je taken. Daarnaast verhelp je kleine storingen aan omvormers en/of zorg je vooruitbesteding daarvan. Op termijn zul je aansluiting van de elektra bij de projecten gaan verzorgen. Heb je geen hoogtevrees en zie je toekomst in de duurzame energiesector dan is deze functie iets voor jou.

Een collega binnendienst

Als medewerker binnendienst bied je ondersteuning tijdens het gehele offerte en order traject, sta je klanten te woord, houd je het digitale offerte/order bestand up-to-date.Tevens verwerk je de opdrachten, bied je administratieve ondersteuning aan de accountmanagers en verricht je ook andere voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf.

Een accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal commerciële klanten binnen het bedrijf. Je denkt met deze accounts mee en investeert op allerlei manieren in hen. Zo geeft je aan je accounts advies over het juiste zonnepanelen systeem en denkt mee over hoe deze het beste op het dak gemonteerd kunnen worden. Verdere werkzaamheden zijn o.a. het maken van calculaties, het verwerken van orders en allerhande voorkomende werkzaamheden.

SolSolutions
Overgauwseweg 12
2641 NE Pijnacker
015-7370405
06-32069186
Mail: info@solsolutions.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant