Foto: Mascha Gutlich
Foto: Mascha Gutlich

Magazijn medewerker gezocht

Actueel 1.207 keer gelezen

Ter uitbreiding van ons team is Little Dutch op zoek naar een:

Magazijn medewerker m/v
40 uur per week

De functie
Als magazijn medewerker rapporteer je aan het hoofd magazijn (meewerkend) en werk je samen met 4 collega magazijn medewerkers. Je werkt ook nauw samen de medewerkers customer care.

De werkzaamheden bestaan uit: Correct inzamelen en inpakken van orders (aangestuurd door medewerkers customer care) Ontvangst nieuwe leveringen / voorraadTellen en controleren van nieuwe leveringen/ voorraadInruimen van nieuwe leveringen/ voorraad Magazijn altijd netjes, veilig en overzichtelijk houdenBesturen heftruck (certificaat is een pre)Orders voorbereiden voor pick up transporteurs Back-up voor andere collega's Stickeren van producten

Wij bieden
Een salaris dat is afgestemd op de werkzaamheden (conform cao). Je komt te werken in een snelgroeiende en succesvolle onderneming, waarbinnen een prettige en collegiale werksfeer heerst met korte lijnen. We bieden gezelligheid tijdens de gezamenlijk lunch die wij voor je regelen.

Wij zoeken
Voor deze functie is het van belang dat je fysiek (soms zwaar) werk aan kunt. Relevante werkervaring. Tevens is een geldig heftruck certificaat en rijbewijs een pre. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Berkel en Rodenrijs.

Daarnaast ben je positief ingesteld, vriendelijk en klantgericht, met een commerciële instelling. Je kunt omgaan met hectiek in drukke periodes, je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen in ad hoc situaties. Je hebt geen vakantie gepland van september t/m december. Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief, maar je moet ook in opdracht kunnen functioneren en met je collega's kunnen samenwerken. Je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is zorgvuldigheid en kwaliteit van belang en je weet van aanpakken.

Solliciteren
Ben jij degene die wij zoeken?
Stuur dan voor: 23 juli 2018 je motivatiebrief en CV naar: Mylene van der Voorn mylene@littledutch.nl

Over Little Dutch
De liefde en passie van het team achter Little Dutch zie je duidelijk terug in de ontwerpen en onze organisatie. We werken met een team van 18 hardwerkende collega's vanuit ons kantoor in Berkel en Rodenrijs en met agentes in Europa. De grote groei maakt ons een zeer dynamisch bedrijf en kent een hands-on mentaliteit. Bij ons verveel je je nooit! Deel uitmaken van Little Dutch betekend werken in een jong en snelgroeiend internationaal bedrijf.

Little Dutch is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam, zowel in Nederland als tot ver over de grenzen. Het concept: kleurrijke baby- en kinderkameraccessoires en speelgoed voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Little Dutch heeft dan een duidelijke visie: de producten zijn niet alleen maar functioneel, maar zien er vooral heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Trendy en toch tijdloos, zodat men nooit uitgekeken raakt en eindeloos kan blijven combineren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant