Afbeelding

Praat woensdag mee over de toekomst van bedrijvenpark de Boezem

Actueel 1.054 keer gelezen

De gemeente nodigt alle ondernemers op de Boezem uit mee te denken over de toekomst van hun bedrijvenpark. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 juni van 17.00 – 19.00 uur bij PECO Select Fasteners B.V. aan de Ambachtsweg 12a. 

Gemeente Pijnacker-Nootdorp wil samen met de ondernemers het bedrijvenpark revitaliseren en toekomstbestendig maken. Eind mei vond de eerste werksessie plaats. Het aantal deelnemers hield niet over, terwijl het toch over de toekomst van het eigen bedrijf/bedrijvenpark gaat.  Onder leiding van het Bureau Stedelijke Planning wisselden de aanwezige ondernemers van gedachte over hoe zij het bedrijventerrein nu ervaren en beleven. Dit aan de hand van verschillende thema's, zoals mobiliteit, veiligheid, ruimtelijke kwaliteit en voorzieningen. Stap voor stap werd zo de fysieke en economische veroudering van Boezem West in kaart gebracht. 

De volgende sessie is woensdag 13 juni
Het is nog niet te laat voor de ondernemers die de eerste sessie niet hebben bijgewoond. Zij zijn van harte welkom om op deze avond mee te denken over de te nemen maatregelen en mogelijke oplossingen. Het resultaat van de twee avonden (mate van veroudering, mogelijke oplossingen en rollen van de verschillende partijen) wordt opgenomen in een startnotitie. Een notitie die breed gedragen moet worden, liefst door alle ondernemers, want alleen dan kun je effectieve oplossingen bedenken voor een duurzame toekomst van Boezem West. 

Aanmelden: boezem@pijnacker-nootdorp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant