Adviseuses Femke en Riet laten zien dat geel de nieuwe zomerkleur is.
Adviseuses Femke en Riet laten zien dat geel de nieuwe zomerkleur is.

Smit Mode heeft geen klanten, maar fans

Algemeen 2.057 keer gelezen

Sinds 2012 wordt de damesafdeling van het familiebedrijf Smit Mode gerund door Femke van Koningsbruggen en Jeffrey Boensma is de man die de herenafdeling onder zijn hoede neemt. Femke heeft een eigen stempel kunnen drukken op deze zaak die onderdeel uitmaakt van het Smit Mode concern met 18 zaken in heel Nederland.

"Ik voel mij hier thuis. Ik heb ook in een stad gewerkt, maar de band met klanten is hier zoveel leuker. Ik noem ze ook geen klanten, maar fans van onze winkel. Ze komen uit Zoetermeer, Delft, Nootdorp, Ypenburg en dat vind ik niet zo gek. We leggen ze heerlijk in de watten met onze adviezen. We proberen voor elke klant het juiste kledingstuk uit onze rekken te halen. Laatst zei een klant, toen ik met een paar leuke jurkjes naar haar paskamer liep; nou, ik heb de hele winkel doorgelopen, maar deze helemaal niet gezien. Dat vinden we fantastisch", vertelt Femke die ook duidelijk ziet dat iedereen bij Smit Mode terecht kan. Van trendgevoelige kleding voor de jonge meiden, naar de meer klassieke modellen voor de moeders van de moeders.

"Expresso, Betty Barclay, Nikkie, Comma, Gerry Weber, Summum, Aaiko, 10 Feet, Geisha, Opus"

"De ietsjes oudere klant wordt steeds hipper, met een klassieke bloemenblouse op een leuke jeans met een leuk hakje eronder kun je eigenlijk elk merk kiezen in de winkel. Ongeacht de doelgroep, daar adviseren wij ook in. Onze stylingdag waarop mannequins onze collecties showen helpt natuurlijk ook, dat brengt je op ideeën. En onze collecties worden twee keer per week aangevuld, dus er is altijd weer iets nieuws te vinden. Je kunt hier in De Parade in Nootdorp, maar zeker bij ons, echt lekker shoppen, het parkeren is gratis, je kunt in het winkelcentrum lekker wat eten en drinken en wij helpen je met alles te combineren, net zolang tot het naar je zin is en je met iets naar huis gaat waarin je je fijn in voelt en wat uitstekend bij je past. Onze maatvoering gaat tot 46/48 dus er is ontzettend veel keus."

"Zomers, bloemen, heel veel geel en jurken, jurken, jurken"

Winkelcentrum Parade
Korte Baan 35
2632 GL Nootdorp
015 – 310 9011
www.smitmode.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant