Afbeelding
Ingezonden

Waar is Avalex? Waar is de politiek? Waar is de gemeente?

Actueel 6.168 keer gelezen

Het is zondagochtend 15 april 2018. Al vroeg in de ochtend kijken wij tegen deze bende aan. Al vijf jaar zijn de bewoners van de Weegbree in Keijzershof bezig, dat deze containers niet naast onze voordeur geplaatst hadden mogen worden. Reden: de dagelijkse overlast. Mensen die dag en nacht, af en aan komen rijden om hun troep te dumpen. En de verschrikkelijke herrie als deze containers geleegd worden.

Het artikel van 10 januari 2018 in de Telstar waarin Avalex erkent dat er problemen zijn, en dat zij in overleg gaan met de gemeente en opnieuw gaan kijken naar de ligging. En.....ja, en nu komt het: en ook dat zij in overleg gaan met de bewoners naar een oplossing. Oplossing? Overleg? Wij hebben niemand gesproken of gezien. Eerlijk gezegd... moest ik wel een beetje lachen toen ik dit artikel las en had er ook weinig vertrouwen in dat dit zou gebeuren. Dit gaat al jaren zo. 

Net zoals de hele politiek: die continue misbruik maakt om met dit onderwerp, waar "Telstar" veel aandacht aan besteed en wij ze zeer erkentelijk voor zijn, mee aan de haal gaan om zieltjes te winnen voor hun partij en ons vervolgens al jaren laten stikken. Een persoonlijke mail naar de burgemeester helpt niet. Heel veel mailtjes naar de gemeente helpt niet. De politiek help niet. Bijna dagelijks door de bewoners een melding maken bij Avalex helpt niet. Is er dan werkelijk niemand in heel Pijnacker die ons kan helpen?

Rita

Namens bewoners Weegbree

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant