Foto: Oranjevereniging Pijnacker
Foto: Oranjevereniging Pijnacker

Koningsdag wordt weer mooi feest in Pijnacker

Actueel 7.440 keer gelezen

Pijnacker - In Pijnacker wordt Koningsdag ook dit jaar weer groots gevierd. De Oranjevereniging Pijnacker brengt in 2018 weer een prachtig activiteitenprogramma voor jong én oud!

"Koningsdag wordt dit jaar weer een bijzonder gebeuren. Er komt een prachtige show van tractoren", zegt voorzitter Arjo Bijsterveld van de Oranjeverenging Pijnacker. "Op de Oostlaan komen oldtimers tot aan de nieuwste modellen te staan. Voor de liefhebbers van tractoren wordt dit écht een belevenis. Uiteraard vindt ook het traditionele ringsteken weer plaats op de Julianalaan. Er komen graafmachines voor de kinderen, er is een kinderboerderij en we hebben een heuse stoomtrekker gehuurd. Deze machine zal op bijzondere wijzen houten planken doormidden zagen."

"De Beatrixrun wordt dit jaar alweer voor de 35ste keer gereden", zegt Arjo trots. "En natuurlijk zijn er muziekoptredens op het Raadhuisplein. Op Koningsdag staan er in de middag en in de avond twee bands op de planken. Ook organiseren wij in de periode rondom Koningsdag weer de bekende 35-plus Soos!" Kortom het wordt weer een feest vóór en dóór Pijnackernaren.

Financiën
Na een aantal moeilijke jaren, heeft de Oranjeverenging Pijnacker vorig jaar in de plus gedraaid. "Een klein plusje hoor", zegt Arjo bescheiden, die dankbaar is voor het vertrouwen, de inzet van sponsors en het plezier dat veel dorpsgenoten beleven aan de feesten.

Adverteren
Het programma rondom de festiviteiten in Pijnacker wordt traditiegetrouw gepubliceerd in het goed gelezen Oranjeboekje dat huis-aan-huis wordt (mee)verspreid met de Telstar/Eendracht in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw én Oude Leede. Adverteren in het Oranjeboekje? Mail naar germa@telstar-uitgeverij.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant