Jordy Koelhuis en Sabine Zondag slaan de handen ineen en sluiten meer samenwerkingen in de toekomst niet uit. Foto: Martijn Mastenbroek
Jordy Koelhuis en Sabine Zondag slaan de handen ineen en sluiten meer samenwerkingen in de toekomst niet uit. Foto: Martijn Mastenbroek

Plus Koelhuis en Plus Zondag stagesponsor Concert at the Park

Actueel 3.011 keer gelezen

Lansingerland - Plus Koelhuis en Plus Sabine Zondag zijn samen stagesponsor van het festival Concert at the Park. Het spectaculaire lustrumfeest van Ronde Tafel 136 op zaterdag 17 maart is dit jaar in een grote festivaltent in het Annie M.G. Schmidtpark in Lansingerland. Jordy Koelhuis en Sabine Zondag vonden het jubileumfeest een mooie gelegenheid om uit te pakken. "Het wordt een fantastisch feest met een geweldige line-up", vertelt Jordy enthousiast.

Plus Koelhuis en Plus Sabine Zondag staan allebei bekend om hun lokale betrokkenheid. Het is dan ook niet voor niets dat het tweetal een feest sponsort waarvan de gehele opbrengst naar lokale sportverenigingen gaat. Volgens Jordy hebben veel verenigingen het best lastig met onder meer het teruglopen van subsidies. "Ze kunnen dus wel een duwtje in de rug gebruiken", zegt hij. Het feest is erg populair. De kaartverkoop gaat hard. "Je merkt echt dat mensen zin hebben in een leuk lokaal feest. En de artiesten die komen zijn natuurlijk ook helemaal top! Ali B, Lange Frans, Xander de Buisonjé, Sharon Doorson, ze zijn er allemaal bij."

De supermarkt van Sabine Zondag staat in Pijnacker. Wat heeft een Pijnackerse ondernemer met een feest in Lansingerland? "We missen hier in Pijnacker een groot, lokaal feest", antwoordt Sabine. "Ik hoor het regelmatig, ook van mijn generatiegenoten. Lansingerland is om de hoek. De feesten van Ronde Tafel 136 zijn altijd een groot succes en dit belooft helemaal een knaller te worden. In de toekomst zitten er wellicht meer samenwerkingen in, waar ook Pijnackernaren van profiteren." Speciaal voor trouwe Plusklanten hebben Jordy en Sabine een leuke actie verzonnen. Bij een besteding van 30 euro koop je twee toegangskaarten voor Concert at the Park voor slechts 50 euro. "In de reguliere verkoop zijn de kaarten 30 euro per stuk", legt Jordy uit. "De verkoop gaat heel hard. Er zijn al duizenden kaarten weg, de VIP-tickets zijn zelfs al uitverkocht. Ik vermoed dat je straks alleen nog bij ons kaartjes kunt krijgen en dat ook wij ruim uitverkocht raken voor 17 maart." Meer informatie over Concert at the Park? Ga dan naar www.concertatthepark.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant