Het team van Van der Goes. Van links naar rechts: stoffeerder Rob, woonstyliste Melissa, verkoper Ben, stoffeerder Martin en eigenaar Perry.
Het team van Van der Goes. Van links naar rechts: stoffeerder Rob, woonstyliste Melissa, verkoper Ben, stoffeerder Martin en eigenaar Perry.

Volop wooninspiratie bij Van der Goes

Algemeen 1.368 keer gelezen

Op de zaterdagen 28 oktober en 18 november staat een professionele interieurstylist van "Inspiration Tour" klaar bij Van der Goes Wonen & Slapen om een ruimte uit jouw huis aan te pakken die je graag (opnieuw) wilt inrichten. Geef je op via www.vandergoeswonen-slapen.nl en ontwerp samen de woonruimte van je dromen. Je ontvangt een sfeertekening van de ruimte en concrete suggesties voor kleuren, materialen en stoffen. Creëer jouw sfeer in huis, samen met Van der Goes Wonen & Slapen, zodat je thuis voelt.

Perry van der Goes, eigenaar van dit mooie familiebedrijf dat nog steeds in de Dorpsstraat van Nootdorp is gevestigd, is trots op de samenwerking met de professionals van Inspiration Tour. "Het geeft ons de mogelijkheid om samen met hen onze klanten nog beter te adviseren op het gebied van totale woninginrichting. Door het bundelen van onze krachten wordt een unieke woninginrichting bereikbaar voor elk budget. Dat laten we al zien op onze uitgebreide website (www.vandergoeswonen-slapen.nl) waar je bijvoorbeeld zelf al een moodboard kunt maken en gelijk kunt doorklikken naar onze maandelijkse acties", zo vertelt Perry van der Goes.

De maand oktober staat in het teken van diverse acties zoals de vierde meter NL label gordijnen cadeau, de vierde Luxaflex Duette gratis, een fikse korting op een PVC-vloer en een mooi karpet voor de koude wintervoeten met 15% korting. Dat Van der Goes Wonen en Slapen een gevestigde naam is als het gaat om woninginrichting blijkt uit de vele klanten die vooral door mond-tot-mondreclame de mooie winkel van ruim 600m2 of de website weten te vinden. Bij binnenkomst valt gelijk de ruime collectie op en de luxe, warme sfeer van de uitgestalde woontrends. "Doordat we aangesloten zijn bij de organisatie van 'de echte Binnenhuisadviseur' kunnen we uitgebreide collecties bieden met aantrekkelijke prijzen. Maak een afspraak en bespreek je woonwensen met ons, we nemen ruim de tijd en we creëren samen de gewenste sfeer ", aldus Perry van der Goes.

Van der Goes Wonen & Slapen
Dorpsstraat 64
2631 CV Nootdorp
015-3108241
info@vandergoeswonen-slapen.nl
www.vandergoeswonen-slapen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant