Ronald Kouwenhoven geniet al 35 jaar iedere dag van het gevarieerde makelaarsvak.
Ronald Kouwenhoven geniet al 35 jaar iedere dag van het gevarieerde makelaarsvak.

Ruseler Makelaars op prachtige Paradeplek 

Actueel 1.772 keer gelezen

Ruseler Makelaars heeft een vestiging aan de Oostlaan in Pijnacker en is ook te vinden in een kiosk aan de Zilveren Zweep nummer 2 bij de entree van Winkelcentrum Parade. "Een prachtige plek en een leuk kantoor dat we delen met Huis & Hypotheek", zegt Ronald Kouwenhoven die al bijna vijftien eigenaar is van de kantoren van Ruseler in Pijnacker en Nootdorp.

Ruseler Makelaars doet bestaande bouw en nieuwbouw in onder meer Ackerswoude en Keijzershof in Pijnacker. Twee booming bouwlocaties die razend populair zijn in de regio Den Haag en Rotterdam. "De ligging bij het openbaar vervoer en het wegennet is perfect. Het is ideaal voor mensen die dorps, groen en ruim willen wonen en toch de stad dicht in de buurt willen houden. In Pijnacker-Nootdorp is alles en wat er niet is, is snel te vinden", zegt Ronald die al 35 jaar in het makelaarsvak zit. 
"Het is een schitterend vak. Je krijgt met zo veel verschillende mensen, panden en omstandigheden te maken. Iedere dag is weer anders en ook iedere periode is anders. We hebben een aantal lastige jaren gehad en nu is de huizenmarkt ineens weer booming. In de bestaande  bouw is op dit moment de vraag veel groter dan het aanbod. Een huis is soms binnen twee dagen verkocht en op z'n langst duurt het een maand. Dat was twee of drie jaar geleden totaal niet te voorzien", zegt Ronald die zijn team binnenkort ziet groeien van vijf naar zes personen. 

Het mooie van het vak vindt hij: mensen zo van dienst zijn dat ze hun woonwensen werkelijkheid zien worden. Zijn houding en werkwijze is dat je goed en collegiaal met elkaar moet omgaan en eerlijk en open zaken moet doen. En hij vindt dat je je moet richten op waar je goed in bent. "Wij zijn puur woningmakelaars en laten bedrijfsonroerendgoed graag aan collega's over. Mijn instelling is ook dat je een ander iets moet gunnen. Je komt elkaar ook altijd weer tegen", aldus Ronald die Pijnacker-Nootdorp een heerlijk werkgebied vindt. "Het is goed bereikbaar. We hebben prachtige woonwijken. Het is hier gewoon goed toeven. Zeker ook in Nootdorp. Wijken als Achter het Raadhuis en 's Gravenhout zijn heel mooi en populair. Nootdorp is door de ligging zelfs iets prijziger dan Pijnacker maar wel weer beter betaalbaar dan bijvoorbeeld Voorburg."  Zoek je een woning of heb je een woning in de aanbieding – voor huur of koop – neemt contact op met Ruseler Makelaars dat in Nootdorp vijf dagen per week geopend is van negen tot vijf en op zaterdag op afspraak. 

Ruseler Makelaars
Zilveren Zweep 2 
2632 GP Nootdorp 
015 – 310 9094

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant