Afbeelding

DSVP doet goede zaken in Rotterdam

Sport 300 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Van meet af aan was DSVP iets sterker en scherper. Door het aanvallende spel kwam DSVP via vleugelspits Rowdi Nobbe rond de twintigste minuut ook verdiend aan de leiding (0-1).

Toch was het Lombardijen dat via een boogschot de DSVP-doelman verraste en de gelijkmaker maakte (1-1), en de spanning weer terugbracht in de wedstrijd.
Het was even schrikken voor de adepten van trainer John de Letter.

Kort voor het rustsignaal beging Lombardijen, binnen de beruchte lijnen, een overtreding op Rowdi Nobbe. Uit de toegekende strafschop bracht Ado Murselovic DSVP aan de leiding (ruststand 1-2). Al vrij snel na de hervatting, schoot Ado Murselovic, hard en laag, DSVP 's derde treffer tegen het net (1-3), wat een weelde in een uitwedstrijd.
Echter nadat de DSVP keeper de bal, na aandringen van Lombardijen, nog uit het DSVP-doel had gehouden, kwam Lombardijen toch weer terug in de wedstrijd (2-3).

Het laatste woord was echter voor DSVP. Met nog een kwartiertje te gaan nam DSVP het heft definitief in handen en zorgde DSVP' er Joey van Wijk met een treffer (2-4) weer voor rust in het DSVP-kamp. In de slotfase maakte DSVP dankbaar gebruik van de ruimte achterin bij Lombardijen en kwam, dankzij wederom treffers van Rowdi Nobbe en Ado Murselovic, tot een ruime 2-6 overwinning en rukte op de ranglist op naar de middenmoot.
DSVP vertrok met volle tevredenheid weer richting huis.