Afbeelding

Regioderby eindigt onbeslist

Sport 333 keer gelezen

Pijnacker - Na wat aftasten in de eerste minuten is het DWO die de eerste mogelijkheden had. Eerst een kopbal die gelukkig in de handen van keeper Tom Bénard belande en even later belande de bal op de paal van de DSVP goalie. Ja en dan krijg je de voetbalwet "als je zelf de kansen niet benut dan...", en zo gebeurde, de eerste beste goede aanval van DSVP was meteen raak.

Rowdi Nobbe slalomde door de verdediging van DWO, hij werd in het strafschopgebied onderuit gehaald en de scheidsrechter paste de voordeelregel goed toe en wel omdat de bal voor de voeten van Remco Pruysers belande die de bal in de uiterste hoek plaatste.

0-1 tevens de ruststand. De start van de tweede helft startte met kansen aan beide zijde binnen een minuut had het 0-2 maar ook 1-1 kunnen staan. Dat zegt iets over de wedstrijd die toch in evenwicht leek. Even later valt dan toch de 1-1. Uit een corner die door DSVP verkeerd wordt weggewerkt schiet DWO de gelijkmaker in het doel.

DSVP bleef zoeken naar kansen en mogelijkheden tot scoren, een slimme bal van Rutger Zeelenberg op Rowdi Nobbe zorgde voor de 1-2. Weer nam DWO geen genoegen met een achterstand, uit een voorzet kon DWO de 2-2 inkoppen. De laatste 15 minuten waren de spannendste minuten van de wedstrijd, na het fluitsignaal van de scheidsrechter accepteerde echter iedereen het gelijke spel.