Veel inzet bij DSVP-BVCB.

Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 69 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - SV Nootdorp boekte zaterdag een 2-1 overwinning op SHO. Nadat het eerst op achterstand was gekomen scoorde Ricardo Siebring vanaf de elfmeterstip de gelijkmaker.

Daar leek het bij te blijven, maar in de laatste minuut verdween een boogbal van de voet van Stephan Vrijland -gedragen door de wind- in het SHO-doel. Door deze uitslag heeft SV Nootdorp zich bijna in veiligheid gespeeld.

Dat kan niet gezegd worden van DSVP. Dat leed op eigen veld een 1-2 nederlaag tegen BVCB. Dankzij balverlies op het middenveld van DSVP kon de linkerspits van BVCB zijn maatje Soufian bereiken die voor de 0-1 stand zorgde. Kort voor de rust kwam DSVP, via Richard van Brecht op 1-1. Halverwege de tweede kwam BVCB andermaal op voorsprong. In de slotminuten scoorde Jim Jense de gelijkmaker. Scheidsrechter Vreeswijk nam echter het vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter van BVCB over, en keurde het doelpunt ten onrechte af. DSVP kan nog hopen op de nacompetitie voor behoud.

Het al uit de eersteklas gedegradeerde RKDEO leed andermaal een nederlaag. Op het sportpark centrum ging het met 1-2 onderuit tegen het laag geklasseerde Excelsior ’20. Alex van Noppen tekende voor het Nootdorps doelpunt door een strafschop wegens hands te benutten. Oliveo leverde, na de 3-2 op winst van donderdagvond op VV Delft, andermaal een puike prestatie door met 2-1 van Voorschoten te winnen en lijkt plotseling op weg naar de nacompetitie voor behoud. In de tweede helft bogen Tim van Rheenen en Wessel Kleij de opgelopen achterstand om in een 2-1 overwinning.