Overtreding op Tim van Rheenen (Oliveo).

Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 77 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - SV Nootdorp is in het afgelopen weekend als enige ploeg uit de Telstar-regio tot winst gekomen. Door de 0-3 winst bij Vitesse Delft heeft het zichzelf, in de strijd om behoud, een goede dienst bewezen.

Voor de thee was Ali Yousofi eenmaal trefzeker. In de tweede helft, waarin Vitesse nog wel aandrong, stelden John den Dulk (vrije trap) en Ricardi Siebring (strafschop) de zege 0-3) veilig. Een tweede strafschop van Siebring werd door Vitesse doelman Schilperoort gestopt. DSVP hield bij SHO tot aan de rust goed stand. Kort na de hervatting kwam SHO op een 1-0 voorsprong. In de slotfase liep SHO uit naar een 4-0 overwinning, waardoor DSVP in de gevarenzone blijft.

Zondagmiddag liep RKDEO, op bezoek bij SJC tegen een gepeperde 6-0 nederlaag aan. Bij rust (1-0) was de schade nog te overzien, maar in de tweede helft zakte DEO door het ijs. Na een jaar verdwijnt het weer uit de eerste klas. Hetzelfde lot, maar dan uit de tweede klas, hangt Oliveo boven het hoofd. Bij mede degradatiekandidaat Vredenburch werd een 5-2 nederlaag geleden. Na een 3-0 achterstand bracht Sem Simonis kort voor de rust, uit een schitterende vrije trap de achterstand terug tot 3-1. Na de hervatting kwam Oliveo, door een doelpunt van Niels Bentvezen, terug tot 2-3 en leek Oliveo op weg naar meer. De doelpunten vielen echter aan de andere kant: (5-2).