Sliding van Leon Wouterse van Oliveo.

Voetbaloverzicht Pijnacker-Nootdorp

Sport 85 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - DSVP kwam zaterdag tot een moeizame 1-0 overwinning op RCL. De Pijnackernaren namen al in de zesde minuut de leiding door een doelpunt van Michiel Draaisma, op aangeven van Hozan Hussaini.

RCL had in het verdere verloop van de wedstrijd een groot veldoverwicht, maar DSVP hield stand. Komende zaterdag komt Vitesse Delft naar DSVP. SV Nootdorp moest op eigen veld de meerdere erkennen in FC ’s Gravenzande (1-3). Bij de rust was de stand 0-2. Via Frans-Ewald Mitterdorfer kwam Nootdorp terug in de wedstrijd, maar in de laatste minuut bepaalde FC ’s Gravenzande de eindstand op 1-3.

RKDEO ging zaterdag op eigen veld, via een 0-2 ruststand, met 0-3 ten onder tegen koploper VOC. Op tweede paasdag kwam RKDEO, ook op eigen veld, in actie tegen Neptunus/Schiebroek en leed opnieuw een nederlaag (1-2). Oliveo speelde zaterdag, na de wedstrijd DSVP-RCL, op de Groene Wijdte tegen VV Schipluiden. De zebra’s kwamen aan de leiding via Tim van Rheenen, maar nog voor de thee kwam Schipluiden op gelijke hoogte. In de tweede helft liep het uit naar een 1-3 voorsprong.

Nadat van Rheenen de achterstand tot 2-3 had teruggebracht brak er een spannende slotfase aan. Ondanks de druk van Oliveo werd er niet meer gescoord. De tweede thuiswedstrijd van het weekend, op eigen veld tegen Wilhelmus leverde Oliveo een 2-3 nederlaag op door een doelpunt met een sterk buitenspelluchtje van Wilhelmus in de extra speeltijd. Na een 0-2 achterstand was Oliveo, door twee doelpunten van Tim van Rheenen knap op gelijke hoogte gekomen, maar trok alsnog aan het kortste eind.