Marc Janssen (r) scoorde namens Oliveo de gelijkmaker.

Verlies voor voetbalclubs

Sport 55 keer gelezen

Zowel DSVP, SV Nootdorp als Oliveo hebben in het afgelopen weekend een nederlaag geleden. RKDEO is niet in actie geweest. DSVP is in en bij Spijkenisse tegen een forse 6-0 nederlaag aangelopen.

De Pijnackernaren begonnen goed aan de wedstrijd maar keken na twintig minuten plotseling tegen een 2-0 achterstand aan. Daarna raakte Spijkenisse op stoom. SV Nootdorp leed op eigen veld een nipte nederlaag tegen hoogvlieger Rijnvogels (2-3).

Michael Verschoor en Ricardo Siebring scoorden namens SV Nootdorp. Oliveo tenslotte moet op eigen veld met 5-1 het hoofd buigen voor het Haagse VUC. Marc Janssen scoorde in de eerste helft het Oliveo-doelpunt (1-1) Een makkelijk gegeven strafschop aan VUC in de eerste helft leidde de nederlaag in.