Afbeelding

Verlies voor DSVP en SV Nootdorp

Sport 49 keer gelezen

DSVP moest tijdens het inhaalweekend in actie komen tegen Deltasport voor de tweede helft van de op 1 december wegens de terreinomstandigheden gestaakte wedstrijd.

DSVP begon met een 1-0 voorsprong maar leed in een incidentrijke wedstrijd, met scheidsrechter Geuze in een bedenkelijke hoofdrol, uiteindelijk een 3-2 nederlaag. Voor de derde maal deze competitie miste DSVP een strafschop. Pas in de laatste minuut scoorde Delta Sport de (omstreden) winnende treffer. Voor DSVP scoorde invaller Richard van Brecht.

SV Nootdorp ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen BVCB. Bij rust was de stand 0-2. Nadat BVCB op 0-3 gekomen was scoorde Ali Yousofi het Nootdorpse doelpunt. Trainer Adrie van der Padt van de geelhemden stapt aan het eind van het seizoen op.