Handbaldames: Driemaal scheepsrecht?

Sport 60 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdagavond 14 november stond de competitiewedstrijd van Dames 1 tegen HWC 2 op het handbalprogramma. Twee weken ervoor was een wedstrijd afgelast vanwege een gladde vloer door teveel condens en 8 november was de wedstrijd stop gezet wegens een blessure die er vrij ernstig uitzag. Gelukkig kwam Sanne van der Ende met de schrik vrij.

Nicole Overdevest uit D3 maakte zondag haar debuut in Dames 1 en Esther Hogervorst uit D2 maakte haar rentree. Onder leiding van interim-coach Henny van Bemmelen zou het team een nieuw systeem uitproberen. De dames pakten de offensieve verdedigingsvorm goed op en de wedstrijd begon met snelle aanvallen. Na enkele minuten scoorde Rianne van der Helm het eerste doelpunt. Shanna Nemethy ging keer op keer succesvol in de break out, maar daarna bleef het lang 6-0. Na twee gemiste strafworpen kwam HWC in de wedstrijd en met rust stond het 8-3.

Meer over de handbaldames in de Telstar van woensdag.

Dinsdag 17 november speelt Dames 1 om 20.45 uur in de ballonhal in de strijd om de Jan Alma Cup een voorronde tegen Savosa 1. Donderdag 19 november speelt Heren 1 thuis de competitiewedstrijd tegen Northa 1. Aanvang van deze wedstrijd is 20.30 uur. Meer via: oliveohandbal.nl