Voetbaloverzicht

Sport 75 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - SV Nootdorp heeft zaterdag een puike prestatie geleverd door het hoog geplaatste RCL met een 4-1 nederlaag terug naar Leiderdorp te sturen.

Scheidsrechter Looije gooide, met zijn gele kaarten én de rode kaart voor Vernon Monkau nog wel wat roet in het eten, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een 2-1 ruststand via een eigen doelpunt van RCL en een kopbal van Sander Janssen bepaalden Acif Sen en Jack van Brummelen de eindstand op 4-1.

DSVP speelde tegen GHC een ongelukkige wedstrijd. Al vroeg in de wedstrijd moest Rob Meijer met een gebroken pols naar het ziekenhuis. Wat later stuurde scheidsrechter De Mik, wat overdreven, Johnny Verhoef met tweemaal geel en dus rood van het veld en moest DSVP met tien man verder. Op dat moment had GHC al de leiding genomen (0-1) Ondanks de numerieke meerderheid ging DSVP in de tweede helft op jacht naar de gelijkmaker die er niet kwam. GHC beperkte zich tot countervoetbal.

RKDEO verloor thuis met 3-4 van UDO, terwijl het in de tweede helft nog op een 3-2 voorsprong was gekomen. Dat was knap, omdat DEO voor de rust al een 0-2 achterstand had weggewerkt. Eric Mooijman schoot een vrije trap binnen en Rick de Bruijn maakte gelijk. Na de pauze kopte Roeland Fonkert zijn ploeg naar een 3-2 voorsprong. DEO liet hierna enkele kansen ongebruikt. Een kwartier voor tijd kwam UDO op gelijke hoogte en tot overmaat van ramp bracht UDO, ver in de extra speeltijd, de eindstand op 3-4.