Wessel Kleij was zondag belangrijk voor Oliveo met zijn 2e doelpunt van het seizoen.

Moeizame zege op ‘buur’ Wippolder voor Oliveo

Sport 126 keer gelezen

Pijnacker - Na een weekend ‘rust’ werd afgelopen zondag de competitie weer hervat. Een wedstrijd die zich kenmerkte door veel duels eindigde uiteindelijk in het voordeel van Oliveo. Het werd 2-1 voor de Pijnackenaren.

Wippolder was duidelijk naar Pijnacker gekomen om Oliveo flink op te jagen. Vanaf de eerste minuut werd er overal druk gezet. Dit leverde voor Wippolder al vroeg in de wedstrijd twee mogelijkheden op. Door nonchalante passing en slechte communicatie ontstonden er enkele hachelijke momenten voor de goal van keeper Duijvestijn.

Gaandeweg kreeg Oliveo meer grip op de wedstrijd. Na twee kleine kansen voor de blauw-witten was het Wessel Kleij die na een mooie assist van Guy Luscuere kon scoren. Hij tikte de 1-0 binnen bij de tweede paal. Nog voor rust had Oliveo het duel al in het slot kunnen gooien. Wederom Luscuere en Bijnsdorp konden hun kansen net niet promoveren tot doelpunt.

Na rust speelde de ploeg van trainer De Mooij iets beter geconcentreerd. Toch was het Wippolder dat de 1-1 kon maken. Een scherp aangesneden vrije trap werd bij de tweede paal binnengekopt door invaller Sven Paternot van Wippolder. Het laatste woord was toch aan Oliveo. Na enkele goede kansen voor Oliveo wist Paanakker alsnog het net te vinden. Hij volleerde de bal prachtig in de bovenhoek na voorbereidend werk van Steven Vloemans. Oliveo wist gedurende het laatste kwartier stand te houden en sleepte zo de belangrijke 2-1 overwinning uit het vuur

Opstelling Oliveo: Duijvestijn, Van Oort, Van Wichen, Brouwer, Kleij, Milolaza, Paanakker, Luscuere, Vloemans (Van Ruijven), Bijnsdorp, Bentvelzen (Van Adrichem).