Oliveo kon viermaal juichen tegen REMO.

REMO onder de voet gelopen door Oliveo

Sport 87 keer gelezen

Pijnacker - Oliveo stoomt na afgelopen zondag op naar de derde plaats in de 3e klasse C. Een goeie overwinning op REMO zorgde voor een ‘podiumplaats’ na 8 speelronden. Ondanks de grote uitslag was de zege wederom bepaald niet geflatteerd.

Oliveo was eigenlijk gedurende de volledige 90 minuten de bovenliggende partij. Op een winderig sportpark De Verademing in Den Haag werd er eenmaal gescoord voor rust. Na diverse mogelijkheden voor vooral Oliveo was het Bentvelzen die vlak voor rust de 1-0 voor zijn rekening nam. Ondanks de forse wind wist Oliveo redelijk veldspel aan de dag te leggen.

Na rust ging REMO nog wat aanvallender spelen dan hiervoor. Oliveo profiteerde dankbaar van de geboden ruimte en scoorde rond de 55ste minuut de 2-0. Een inzet van Jeffrey Paanakker werd getoucheerd en belandde buiten het bereik van de keeper in de hoek. Even later werd Bentvelzen neergehaald in het zestienmetergebied. De keeper van REMO werd gespaard (slechts geel) maar een strafschop was het wel. Paanakker schoot onberispelijk raak.

REMO scoorde ook nog. Een toegekende vrije trap werd hard en laag raak geschoten door een middenvelder van REMO. Het slotakkoord was voor Bijnsdorp. Hij wist de 4-1 te maken op aangeven van Bentvelzen. De mooie overwinning brengt Oliveo op de derde plaats. De Pijnackenaren nemen deze plaats over van REMO. Volgende week mag Oliveo proberen om de derde plek te behouden. Dit moet thuis gebeuren tegen WIK, omstreeks 14:00 is de aftrap.

Opstelling Oliveo: Duijvestijn, Van Oort, Van Wichen, Brouwer, Kleij (Woutersen), Van Adrichem (Voois), Paanakker, Luscuere, Vloemans, Bijnsdorp, Bentvelzen.