Afbeelding

DSVP wint met 5-2

Actueel 727 keer gelezen

Op sportpark De Groene Wijdte was er veel volk afgekomen op de eerste bekerwedstrijd van de DSVP-heren tegen het Rotterdamse Rijnmond Hoogvliet Sport. De ploeg van trainer Dennis van den Steen mocht weer een echte wedstrijd spelen en was tevens een groot gedeelte van de wedstrijd de betere van de twee.

Spits Dylan de Haan zorgde voor de 1-0, na een korte drinkpauze viel de gelijkmaker, 1-1 maar al na vijf minuten hierna maakte Rick Groen koppend bij de 2e paal, de 2-1. Na rust begon DSVP sterk en kreeg Dylan een voorzet op maat en ronde deze succesvol af, 3-1. De mooiste werd door Nick Jense gemaakt die schoot van net buiten het strafschopgebied de bal in de verre kruising, 4-2. Met een ingeschoten penalty kwamen de gasten op 4-2 maar het was weer Dylan die zijn derde in de laatste minuut liet noteren. Eindstand 5-2.