Oscar van Buijtene overhandigde het mooie geldbedrag.
Oscar van Buijtene overhandigde het mooie geldbedrag.

Lions Golftoernooi brengt 3600 euro op voor Voedselbank

Actueel 653 keer gelezen

Voor de eerste maal organiseerde de Lions Club Nootdorp -Pijnacker een fundraising Golftoernooi. Het toermooi vond plaats op vrijdag 9 juli 2021 op Golfbaan Bentwoud. Iedere golfer in het bezit van een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) of een handicap kon aan deze wedstrijd deelnemen.

90% van de netto opbrengst is bestemd voor de Voedselbank in Pijnacker-Nootdorp. Met deze financiële steun kunnen zij blijven zorgen voor een tijdelijke steun in de rug voor de allerarmsten in onze regio. De resterende 10% wordt door Lions Club Nootdorp-Pijnacker besteed aan andere lokale projecten/doelen. 

Na de prijsuitreiking mocht Lions president Oscar van Buijtene (foto rechts) een cheque overhandigen ter waarde van €3.600 aan Bert Bos bestuurslid van de Voedselbank.

Meer dan 1 miljoen mensen leven onder de armoedegrens. De voedselbank helpt wekelijks 40.000 gezinnen met voedselhulp en gaat zo voedselverspilling tegen. Check in 1 minuut of jij in aanmerking komt voor voedselhulp en waar de dichtstbijzijnde voedselbank bij jou in de buurt zit. Bel: 088-5435435

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant