Bondy Verkijk (links) en Paul Wijnants opereren vanaf bedrijvenpark de Boezem in Pijnacker.
Bondy Verkijk (links) en Paul Wijnants opereren vanaf bedrijvenpark de Boezem in Pijnacker.

Hawebo Telecom bestaat twintig jaar

Algemeen 691 keer gelezen

Bondy Verkijk en Paul Wijnants zijn twintig jaar geleden begonnen met hun bedrijf Hawebo Telecom uit Pijnacker, een specialist op het gebied van telefonie. In die twintig jaar tijd is er veel veranderd, vertelt Verkijk: “Kort gezegd: van bakeliet tot clouddiensten die je niet ziet.”

Hawebo biedt de bekende traditionele diensten, maar is ook innovatief met bijvoorbeeld Cloud Hosted Voice op basis van hun eigen platform SiPPoint. Vele bedrijven in Pijnacker-Nootdorp en omgeving zijn klant van Hawebo Telecom. “Waarom ze voor ons kiezen? Allereerst zitten we in de buurt. We hebben de kennis en kunde in huis en hebben een betrouwbaar zakelijk platform ontwikkeld met korte lijntjes naar onze klanten”, aldus Verkijk. Door de coronacrisis heeft het hybride werken een vlucht genomen. Dat merkt Verkijk ook in de vraag naar meer flexibele telefonie. 

“De vele thuiswerkplekken vragen om meer vast-mobielintegratie, zodat je toestel op kantoor wordt doorverbonden naar mobiel en thuis. Ook hebben we een app waarmee je kunt bellen met het vaste telefoonnummer van de zaak, wel zo makkelijk en zakelijk.” Dat alles en nog veel meer verzorgt Hawebo Telecom. Van netwerkbeheer, internet en wifi tot algehele cloudintegratie van de telefonie met softwarekoppelingen op de pc door middel van Rainbow. De adviseurs van Hawebo Telecom komen graag vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Kijk op voipdiensten.nl of bel 015-3105368.

- voipdiensten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant