Foto: Laurens van Heerde
Foto: Laurens van Heerde

Monkey Town Delft en Telstar Online slaan handen ineen voor kinderen met een beperking

Actueel 1.457 keer gelezen

Indoor speelparadijs Monkey Town Delft en Telstar Online geven een aantal gezinnen met daarin een kind met een beperking de kans om twee uur lang na sluitingstijd te komen spelen in Monkey Town Delft als het gesloten is voor dagbezoekers. Dit zal doordeweeks plaatsvinden, de exacte data zijn in goed overleg.

Erhard Soeterbroek, directeur van Telstar Uitgeverij waar weekblad Telstar Online onder valt; “Juist in deze tijd waarin het voor sommige kinderen nog lastiger dan normaal is om veilig iets leuks te kunnen doen, vinden wij dat wij ons grote bereik moeten inzetten om iets te doen voor deze groep. Toen Monkey Town Delft ons benaderde, hoefden we er ook niet lang over na te denken.” Het indoor speelparadijs hield al eerder een prikkelarme dag waar men in het speelparadijs bijvoorbeeld de muziek werd uitgezet. Volgens woordvoerder Micha Reij was het op basis van die reacties dan ook een kwestie van tijd voordat er een vervolg zou komen; “Juist nu leek ons het een goed moment om iets te doen voor de groep die het wellicht extra zwaar heeft. Bovendien is de samenwerking met Telstar Online perfect om te laten zien wat er wel allemaal wel kan met een beperking, maar ook om aandacht te vragen voor deze beperkingen.”

Aanmelden
Monkey Town Delft en Telstar Online kiezen voor een aanmelding per e-mail; “Het is geen wedstrijd, we gaan gewoon goed kijken welke aanmeldingen we binnen krijgen en maken dan een keuze. Wel doen zowel wij als Telstar natuurlijk achteraf verslag van deze week.” Gezinnen met kinderen met een beperking, of dit nou een fysieke beperking is of bijvoorbeeld een vorm van overgevoeligheid voor prikkels, kunnen zich aanmelden via delft@monkeytown.eu en moeten daarbij hun telefoonnummer opgeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant