Afbeelding

Restaurant Cornelia: goed, betaalbaar en voor iedereen

Algemeen 3.021 keer gelezen

Nootdorp - Restaurant Cornelia aan de Markt in Nootdorp is voor iedereen. “Wij denken niet in doelgroepen. Jong en oud is hier welkom. De mensen die hierboven wonen net zo goed als de jonge mensen uit de sportschool”, aldus eigenaar Azmi Smith die samen met zijn vrouw Cindy de zaak heeft opgezet.

Cindy en Azmi hebben het restaurant een tijd geleden helemaal opnieuw ingericht. Ze hebben daarbij vooral met pasteltinten gewerkt. Cindy is met het behang begonnen en van daaruit heeft ze de verdere inrichting bepaald. De tafels zijn allemaal door het gezin Smith ontworpen en gemaakt. Azmi wilde het onbewust of bewust niet te krap allemaal. Er zit lekker veel ruimte tussen de tafels die gemiddeld allemaal groter zijn dan de standaard. Een tweepersoonstafeltje is normaal 70 bij 70 maar bij Cornelia is het 90 bij 90 centimeter.

Akoestisch is het streven een goed evenwicht tussen achtergrondmuziek en de conversatie tussen de gasten. Het menu is divers, kwalitatief hoogwaardig en heel betaalbaar. Cornelia gaat adverteren met een steeds wisselende dagverse hap voor een 12,50 euro. Cornelia heeft een mooie wijnkaart en een uitgebreide bierkaart. Verder wijst Azmi nog op de verse smoothies en op de ambachtelijke ijsthee! Al met al een mooi verhaal dus!

Restaurant Cornelia
Markt 53
2631 ED Nootdorp

www.cornelia-nootdorp.nl
info@cornelia-nootdorp.nl
06-4130 6000

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant