Afbeelding

Dobbeplas weer open

Actueel 1.958 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Er zijn steeds meer versoepelingen van de maatregelen rondom het coronavirus. Daarom zijn de gebiedsverboden bij de Dobbeplas en de voetbalvelden van RKDEO en SV Nootdorp vanaf vandaag opgeheven. Wel geldt nog steeds: vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand en blijf thuis als je koorts of verkoudheidsklachten hebt.

Burgemeester Francisca Ravestein: “Doordat er meer mogelijk is en de zomerperiode er aan komt, willen wij dat u weer gebruik kunt maken van het recreatiegebied bij de Dobbeplas en de voetbalvelden in Nootdorp. Natuurlijk wel nog steeds met de bestaande afspraken dat we drukte vermijden, 1,5 meter afstand van elkaar houden en bij verkoudheidsklachten of koorts thuis blijven. U mag dus weer door het hele recreatiegebied van de Dobbeplas wandelen en bij mooi weer genieten op het strand en de ligweides."

"Laten we met elkaar ervoor zorgen dat we dit ook de hele zomer kunnen blijven doen. Zorg voor een goede spreiding in het gebied en beperk samenkomsten van grote groepen. De parkeerplaatsen zijn open, maar kom zoveel mogelijk wandelend of op de fiets. Wordt het te druk? Verlaat dan het gebied en kom op een ander moment terug. We moeten voorkomen dat het te vol wordt en wij het gebied moeten ontruimen of weer helemaal moeten afsluiten. Geef elkaar de ruimte, want alleen samen houden we corona onder controle.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant