Afbeelding

Mika loopt Avondvierdaagse van Pijnacker

Actueel 1.407 keer gelezen

Pijnacker - Natuurlijk is basisschoolleerling Mika (8) van de Ackerweide teleurgesteld dat er momenteel veel dingen afgelast worden. Gelukkig kan hij wel samen wandelen. Dat deed hij dan ook door met zijn ouders de complete Avondvierdaagse van Pijnacker uit te lopen.

"Wij zijn echte wandelaars. De afgelopen twee jaar heeft hij de 8 kilometer mini Kennedymars en ik zelf de 80 kilometer Kennedymars in Someren gelopen. Samen hebben wij zo ruim € 2500 opgehaald voor een weeshuis in Gambia. Dus ja, stil zitten kunnen wij echt niet", vertelt moeder Tatjana Jacobs.

"Daarom heb ik half april contact opgenomen met WEP Pijnacker om te kijken of ik misschien de routes van de Avondvierdaagse van afgelopen jaar kon krijgen. Zodat wij toch samen konden gaan lopen. Binnen 10 minuten had ik ze allemaal binnen, samen met een enthousiaste reactie. Afgelopen maandag, dinsdag en donderdag hebben wij de eerste 3 routes van de Avondvierdaagse met veel plezier gelopen. We hebben speciaal voor deze week gekozen omdat over twee weken misschien meer mensen dit idee hebben en het dan eventueel drukker kan zijn op de routes. Van de organisatie van WEP heb ik een certificaat voor Mika ontvangen en zelf had ik al voor een mooie medaille gezorgd. Dus het was een echte finish", aldus Tatjana.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant