Afbeelding
Parochie Christus Koning

de kerkdeuren zijn vrijwel dicht, maar de online-deur staat wijd open

Actueel 890 keer gelezen

De Nederlandse bisschoppen hebben, op basis van de RIVM richtlijnen in verband met het Corona virus, besloten alle publieke liturgievieringen tot en met 31 mei af te gelasten. Dat is enorm vervelend voor de vele kerkgangers, ook die van de parochie Christus Koning in Bergschenhoek, Berken en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Pijnacker. Zij missen nu hun regelmatige hun kerkbezoeken en ook een belangrijk deel van hun sociale contacten.

Gelukkig worden de misvieringen van de Onze Lieve Vrouwe Visitatie kerk in Bleiswijk al langere tijd niet alleen via de kerkradio maar ook met video op internet uitgezonden. Daarnaast zijn video opnamen van oudere uitzendingen ook nog te bekijken. Omdat deze voorziengingen voor video opnamen nu eenmaal aanwezig zijn heeft het pastorale team van de parochie Christus Koning besloten de misvieringen, helaas zonder parochianen, in de OLV Visitatie kerk door te laten gaan. Speciaal met als doel deze via internet en kerkradio beschikbaar te stellen aan iedereen die de vieringen wil volgen.

Het pastorale team van de parochie Christus Koning nodigt alle parochianen, en andere mensen die de uitzendingen willen volgen, uit dat via internet te gaan doen. De uitzendingen zijn te vinden via dit internet adres. Het pastorale team van de parochie wil ook telefonisch goed bereikbaar blijven voor de parochianen. Daarom is vanaf 1 april een dagelijks spreekuur ingesteld van 16.00 tot 17.00 uur waar alle leden van het pastorale team aan mee doen:

Maandag

pastor Bladowski

 06-2831 2672

Dinsdag

diaken Vrijburg

 06-5514 2473

Woensdag

pastor Kuipers

 06-8186 4539

Donderdag

pastor Halin

 06-8120 8567

Vrijdag

diaken Vrijburg

 06-5514 2473

Zaterdag

pastor Halin

 06-8120 8567

Zondag

diaken Vrijburg

 06-8120 8567

Via de website van de parochie Christus Koning worden de parochianen zo goed mogelijk op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen van de kerkelijke activiteiten. Het internet adres van de parochiewebsite is: www.parochiechristuskoning.nl Daar is het laatste nieuws te vinden over de (internet) vieringen, telefonische bereikbaarheid van het pastorale team en de secretariaten, openstelling van kerkgebouwen in de vijf dorpskernen en andere informatie over de gehele parochie. Via de nieuwsberichten op de website kunt u daar ook de link naar de internet video uitzendingen vinden. Omdat de parochiekernen eigen secretariaten hebben en afwijkende openstelling is het belangrijk niet alleen de algemene nieuwsberichten te lezen maar ook de nieuwsberichten van de parochiekern waar u eventueel naar toe wilt of wilt bellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant