Afbeelding
N470

Werkzaamheden tussen Tolhekplein en kruispunt Ruyven

Actueel 1.407 keer gelezen

Delfgauw - Van vrijdagavond 17 april tot en met maandagochtend 20 april 2020 voert aannemer Boskalis werkzaamheden uit aan de N470 tussen kruispunt Ruyven in Delfgauw en rotonde Tolhekplein in Pijnacker. Tijdens deze werkzaamheden is de weg in beide richtingen afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur.  

Tijdens deze afsluiting worden schilderwerkzaamheden uitgevoerd in de tunnel Zuideindseweg. In verband met de weersvereisten konden de schilderwerkzaamheden niet eerder plaatsvinden. Daarnaast zal bebording worden geplaatst en worden de laatste werkzaamheden aan het asfalt en de bermen uitgevoerd.

In dit weekend zal de N470 afgesloten zijn van kruispunt Ruyven tot het Tolhekplein.

Vanuit Zoetermeer/Pijnacker gelden de volgende omleidingsroutes:
Richting Delft/A13 neemt u de A12/A4.Richting Rotterdam wordt u bij het Tolhekplein over de N471 geleid.Richting Pijnacker en Delfgauw wordt u bij het Tolhekplein omgeleid via de Delftsestraatweg.

Vanuit Delft/A13 gelden de volgende omleidingsroutes:
Richting Zoetermeer neemt u de A13/A4/A12.Richting Pijnacker/Berkel en Rodenrijs neemt u de A13/N209/N471.

Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen. Deze informatie staat ook op www.n470geeftenergie.nl. U vindt daar ook een uitgebreide lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant