Afbeelding

Mondmaskers, schorten en spatbrillen gevraagd voor personeel Pieter van Foreest

Actueel 789 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De zorghelden in Pijnacker-Nootdorp zetten zich dag en nacht in voor kwetsbare cliënten. Om hen en deze cliënten zoveel mogelijk te beschermen, maken ze gebruik van beschermingsmiddelen zoals mondmaskers, schorten en spatbrillen.

"Door de coronacrisis zijn er echter wereldwijd tekorten aan beschermende mondmaskers. Vooralsnog heeft Pieter van Foreest nog beschermingsmiddelen op voorraad, maar ook bij ons gaat het hard. We zijn ons hier van bewust en proberen op verschillende manieren aan extra materialen te komen", zegt Manouk van Asten namens Pieter van Foreest. "Bij deze doen we dan ook een dringende oproep aan ondernemers: als u nog ongebruikte materialen in grotere hoeveelheden heeft, zouden wij deze graag van u overnemen." Het gaat hierbij om de volgende artikelen: 

- Mondmaskers FFP1, FFP2 of FFP3
- Schorten lange mouwen (plastic)
- Schorten zonder mouwen (plastic)
- Spatbrillen
- Handalcohol

Heeft u bovenstaande materialen en zou u deze aan Pieter van Foreest aan willen bieden? Breng ze niet zelf! Maar neem contact op met Mark Leonard via m.leonard@pietervanforeest.nl. Alvast heel hartelijk dank!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant