Ook de verzorgingscentra in Pijnacker-Nootdorp zijn gesloten voor bezoek.
Ook de verzorgingscentra in Pijnacker-Nootdorp zijn gesloten voor bezoek.

Dorp houdt zich goed aan corona-maatregelen

Actueel 4.432 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - In tegenstelling tot enige ongehoorzame toestanden in de grote steden en mensen die afgelopen weekend naar stranden en parken gingen, houden de dorpelingen van Pijnacker-Nootdorp zich op straat en in de persoonlijke levenssfeer goed aan de regels van de overheid.

Vooral de afstand tot elkaar bewaren wordt goed opgevolgd. Blijf op minstens anderhalve meter afstand! Op straat ontwijken mensen elkaar netjes en bij de supermarkten houden mensen steeds meer rekening met besmettingsgevaar. Heel veel mensen werken thuis. Ook lokale ondernemers volgen de hygiënevoorschriften goed op!

Corona verslaan
Het is allemaal even wennen, maar je kunt er uiteindelijk mensenlevens mee redden. Blijf ook de komende weken ervoor zorgen dat je zo min mogelijk sociale contacten hebt, blijf ook maar bij de eerste verschijnselen van een loopneus of verkoudheid thuis. Zo kunnen we uiteindelijk het coronavirus verslaan!

Volg alle maatschappelijke initiatieven in ons  liveblog . Wil je zelf iets delen: mail redactie@telstar-uitgeverij.nl Vergeet niet een filmpje op te nemen voor onze ouderen:  klik hier  voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant