Afbeelding

Het is niet normaal meer: nog meer prijzen Postcode Loterij in Nootdorp!

Actueel 30.925 keer gelezen

Nootdorp - Een bijzondere week voor inwoners van Nootdorp. De Postcode Loterij maakte bekend dat dertien deelnemers die meespelen met postcode 2631 PR (Nieuwkoopseweg) de 1 Miljoenprijs hebben gewonnen. De dertien deelnemers die met de volledige postcode meespelen verdelen met elkaar de ene helft van deze prijs.

Maar er is nu nog meer bekend gemaakt! De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 2631. Vorige maand viel ook al een 1 Miljoenprijs in Nootdorp (postcode 2631 AV).

Quinty blijft even thuis
Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull zou de winnaars van de 1 Miljoenprijs live thuis verrassen. Die feestelijke uitreiking slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De bekendmaking van de winnende postcodes was wel live via Facebook te zien. Winnaars worden daarnaast telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

De volgende bedragen zijn gewonnen:   
- 75.000 euro (2 winnaars)  
- 50.000 euro (3 winnaars) 
- 25.000 euro (8 winnaars) 

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro 
Van de 1 Miljoenprijs wordt de andere helft verdeeld onder de deelnemers waarvan de postcode begint met 2631. Zij worden binnenkort op de hoogte gebracht van de hoogte van het gewonnen bedrag.

Verdeling van de prijs
Hoeveel iedere winnende deelnemer wint is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal meespelende loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn een soort spaarpunten, per trekking worden 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe langer een lot meespeelt in 2020, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor deze 1 Miljoenprijs hebben deelnemers maximaal 20 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant