Het bestuur van OVDN, de Voedselbank, Young Connection en Turion Events komen samen om het opgehaalde bedrag te overhandigen.
Het bestuur van OVDN, de Voedselbank, Young Connection en Turion Events komen samen om het opgehaalde bedrag te overhandigen.

1.800 euro voor de Voedselbank in Nootdorp

Actueel 911 keer gelezen

Vorig jaar werd weer traditioneel Lichtjesavond gehouden in de Dorpsstraat. Het doel: geld ophalen voor de Voedselbank in Nootdorp en de bekendheid meer vergroten. In de verduisterde straat vol kraampjes werd de Voedselbank in het licht gezet door verkoop van lichtsticks en de losstaande donatiebakken.

Het opgehaalde bedrag was maar liefst 1.300 euro. En daarbij heeft het bestuur van OVDN zelf ook een bedrag ingelegd van 500 euro. Hier kunnen mooie dingen mee gedaan worden. Zo is er van te voren bij iedereen die naar de Voedselbank gaat opgevraagd, wat er op hun verlanglijstje staat, als zij een cadeautje voor zichzelf en de kinderen mochten bedenken. Voor de kinderen werd dit al snel een tekenschrift, een spelletje een voetbal of een Barbie. De ouders kozen voor zichzelf wat algemenere dingen, zoals een lekker luchtje, oorbellen of handschoenen. 

Zo is het plan ontstaan, na deze wensen, om voor de bezoekers van de voedselbank, cadeaubonnen te kopen. Per ouder een cadeaubon van 25 euro om uit te geven bij Drogisterij/parfumerie Aad van Leeuwen 20% en voor de kinderen, per kind een bon van 15 euro van de Intertoys. Onlangs werden de bonnen uitgedeeld. De mensen werden er zelfs emotioneel en ontroerd van. Het was een fijne en sterke samenwerking tussen het bestuur van OVDN, ondernemers in Nootdorp, Turion Events, Young Connection, de Voedselbank Nootdorp en iedereen die heeft gedoneerd!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant