Alle kinderen gaan binnenkort op beide locaties een paar dagen wennen aan het nieuwe rooster,
Alle kinderen gaan binnenkort op beide locaties een paar dagen wennen aan het nieuwe rooster,

Kindcentrum Regenboog krijgt nieuwe schooltijden

Actueel 1.561 keer gelezen

Octant Kindcentrum Regenboog gaat per nieuwe schooljaar 2021-2021 over op het vijf gelijke dagen model. Kort gezegd houdt dit in dat kinderen elke dag op dezelfde tijd van en naar school gaan tijdens hun achtjarige basisschoolperiode.

Ouders van het Kindcentrum zijn vooraf gevraagd om te stemmen over het vijf gelijke dagen model. Er was sprake van een grote stemmingsopkomst. Maar liefst 78 procent van de ouders stemden vóór de nieuwe schooltijden. Met deze uitkomst hebben directie en de MR gezamenlijk besloten dat er voldoende draagvlak is om de nieuwe schooltijden te hanteren. Estelle Huisman, adjunct-directeur: “Als directie zijn wij zeer blij met deze uitkomst. Het past volledig bij onze visie. Op deze manier kunnen we bouwen aan ons Kindcentrum, waar onderwijs en opvang vloeiend in elkaar overlopen.” Patrick Kort-Spoelman, directeur vult aan: “Inmiddels is de BSO voor de onderbouw (locatie Sytwinde) al in de school gevestigd en na de voorjaarsvakantie gebeurt hetzelfde voor de bovenbouw op de andere locatie (Koningin Julianastraat). Het zijn allemaal mooie stappen in de samenwerking met opvangorganisatie SkippyPepijn.”

Heeft u inhoudelijke vragen over het nieuwe schoolrooster, dan kunt u contact opnemen. Op www.kindcentrumregenboog-octant.nl is ook meer informatie te vinden over het Kindcentrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant