foto Esther

Esther van Boheemen: Voeding & Hormooncoach voor iedereen vanaf achttien jaar. (foto Tina Kroon)
foto Esther Esther van Boheemen: Voeding & Hormooncoach voor iedereen vanaf achttien jaar. (foto Tina Kroon)

Esther van Boheemen energiek aan de slag

Algemeen 2.480 keer gelezen

De Nootdorpse Pijnackerse Esther van Boheemen-van Eijk is met een eigen bedrijfje begonnen als Voeding & Hormooncoach. Balans is voor haar een kernwoord.

Esther (29) raakte zelf uit balans toen de combinatie van jonge moeder en een baan in de kinderopvang te veel van het goede was. Ze raakte haar energie kwijt en moest tijdelijk stoppen met haar werk. De serieuze en precieze Esther die met echtgenoot en zelfstandig hovenier Vincent twee kinderen heeft, Rowan van vier en Fleur van twee, nam rust, dacht diep na en vond een nieuwe roeping. Ze volgde een opleiding als gewichtsconsulent en hormoontherapeute en gaat nu als Voeding & Hormooncoach aan de slag. Esther bezoekt desgewenst mensen thuis en is op woensdagmiddag en maandag- en woensdagavond te vinden in het Gezondheidscentrum Pijnacker aan de Acacialaan.

Ze coacht en begeleidt mensen vanaf achttien jaar die niet goed in hun vel zitten, problemen hebben met hun gewicht en/of op zoek naar nieuwe energie en nieuw levensgeluk. “Ik ga samen met de betrokken persoon op zoek naar oorzaken en oplossingen. Daarbij gaat het om zaken als de juiste voeding, voldoende beweging en een juiste stressbalans. De hormoonhuishouding kan een heel belangrijke rol spelen. Vanuit een open houding gaan we werken aan blijvende verbetering”, aldus Esther die er geweldig veel zin in heeft om mensen concreet op weg te helpen met blijvend resultaat qua gezondheid, gewicht en hormonaal evenwicht. De eerste resultaten smaken naar meer…

Op haar goed gedocumenteerde site tref je meer informatie over haar persoon en haar aanpak:

website: www.voedinghormooncoach.nl
E-mail: esther@voedinghormooncoach.nl
Telefoonnummer: 06 -1174 4668

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant