Afbeelding

Deel spelers SV Nootdorp en bestuur in de clinch

Sport 2.440 keer gelezen

Nootdorp - Na het geheimzinnige gedoe op de nieuwjaarsreceptie van SV Nootdorp waarin voorzitter Sander Jansen aangaf dat er geen vragen gesteld mogen worden aan bestuursleden over het ontslag van selectietrainer Dick Boereboom, blijkt er nog meer reuring te zijn op de club. Er is een boze brief geschreven door een deel van de spelers.

De website Voetbal Rotterdam meldt dat een deel van de spelersgroep het helemaal niet eens is met het besluit van het bestuur. Ze willen de zeer gewaardeerde Dick Boereboom gewoon weer terug als trainer. "In die brief is door de betrokken spelers aangegeven, dat zij het niet eens waren met het besluit om per direct van Dick Boereboom afscheid te nemen. Het bestuur van sv Nootdorp laat weten, dat het goede notie heeft genomen van alle argumenten zoals vermeld in de brief. Desondanks blijft het bestuur van de Nootdorpse eersteklasser achter het eerder genomen besluit staan. Ten overvloede wordt nog gemeld, dat het een besluit was, genomen door het voltallige bestuur", zo schrijft de website. 

Boereboom heeft maandag aan Telstar Online laten weten dat hij teleurgesteld is, maar trots op wat hij de afgelopen vijf jaar bij de club heeft mogen bereiken. Hij begrijpt niets van de zweem van geheimzinnigheid die wordt gecreëerd rondom zijn persoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant