Afbeelding

Sandra’s Haircare geknipt voor iedereen!

Algemeen 854 keer gelezen

Nootdorp - In Nootdorp is een aantal kappers te vinden, dat is geen geheim. Maar  Sandra’s Haircare  is al jaar en dag een begrip onder heel veel inwoners. Wanneer je er een keertje bent geweest, dan kom je terug. Waarom? De dorpse gezelligheid en bovenal de professionele kappers zorgen voor een warm bad en zeer hoge klanttevredenheid! Dat maakt het verschil!

Met een team van maar liefst veertien kappers staat Sandra’s Haircare klaar om jong en oud van een modern, klassiek of stoer kapsel te voorzien. De openingstijden van de twee kapperszaken zijn net zo relax en ruimhartig als het personeel zelf: zo zijn de salons bijvoorbeeld zes dagen en daarnaast drie avonden in de week tot 21.00 uur geopend. Ideaal!

Parade
Sinds oktober van dit jaar heeft Sandra’s Haircare een nieuwe kapsalon geopend in winkelcentrum De Parade. Ook daar kun je makkelijk via sandrashaircare.nl online een afspraak maken.

Decemberactie
In de maand december pakt Sandra’s Haircare extra uit. Voor iedere klant is er een gratis, mousse, haarlak of shampoo beschikbaar. Ook kinderen krijgen een leuk cadeautje! Op maandag 23 december 2019 is er tevens een extra opening van 08.30 uur tot 21.00 uur, zodat u fris en fruitig aan het Kerstontbijt/diner zit!

Kapsalon Dorpsstraat, Dorpsstraat 2
Kapsalon Parade, Laan van Nootdorp 83
015-3107979
 www.sandrashaircare.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant