Afbeelding

Nootdorpse schoolklas wint fruit met SanLucar en Hoogvliet

Actueel 718 keer gelezen

Nootdorp - Groep 6D van de Sint-Jozefschool in Nootdorp vierde vorige week een fruittruckfestival op het schoolplein. Een van de kinderen was de winnaar van een prijsvraag van het premium fruitmerk SanLucar in het Hoogvliet Vakantie Doeboek en won een fruitpakket voor alle kinderen uit zijn of haar klas.

Met kinderen in de spotlight schreef SanLucar deze zomer een prijsvraag uit om het belang van het eten van vers fruit te laten zien. Hoogvliet supermarkt heeft dit initiatief omarmd en publiceerde de prijsvraag in haar Vakantie Doeboek. In dit boek worden kinderen op een leuke en speelse manier vermaakt, met als belangrijke leidraad gezonde voeding. De prijsvraag bestond uit een puzzel en een aantal vragen om de kennis over de teelt van mandarijnen te vergroten.

Vorige week ontving groep 6D van de Sint-Josefschool uit Nootdorp een fruitbox met SanLucar ananas, mandarijnen, sinaasappel, kaki, appel, blauwe bessen en een smoothie. De pakketten werden uitgedeeld tijdens het SanLucar Fruittruck festival op het schoolplein.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant