(foto: Tjapko de Heus)
(foto: Tjapko de Heus)

VenrooijBouw wederom predicaat Hofleverancier

Actueel 973 keer gelezen

Nootdorp - VenrooijBouw bestond vorig jaar 125 jaar. Het was in 1893 dat Hendricus van Venrooij aan de Molenweg een eigen bouwbedrijf begon.

Zijn zoon Everardus zette het bedrijf voort en daarna volgde Hans van Venrooij, de vader van de huidige eigenaar Roger van Venrooij. Het bedrijf is inmiddels gevestigd aan de Koperslager op Bedrijvenpark Oostambacht in Nootdorp en bestrijkt vanuit een mooi bedrijfspand de regio Haaglanden en Oostland. VenrooijBouw is vooral thuis in renovatie, restauratie, verbouw en aanbouw. Maar voor nieuwbouw van woningen, kantoren en bedrijfspanden staat het bedrijf van Roger en Ellen van Venrooij open.

Het bedrijf heeft in de crisis rond 2010 lastige jaren doorgemaakt maar is daar goed doorheen gekomen. VenrooijBouw is het enige bedrijf in Pijnacker-Nootdorp dat zich sinds het honderdjarig bestaan Hofleverancier mocht noemen. Je bent dat niet voor de eeuwigheid. Na 25 jaar moet het worden bestendigd en dat is onlangs gedaan door Zijne Majesteit de Koning. Een grote eer voor het bedrijf. Burgemeester Ravestein kwam vorige week de ‘bestendiging’ van het Hofleverancierschap officieel bekendmaken. Daar werd meteen een leuk feestje van gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant