Afbeelding

Black Friday bij Visualls keukenachterwanden

Algemeen 739 keer gelezen

Delfgauw - Bij Visualls échte Black Friday deals! Als je meedoet aan Black Friday moet je ook met échte aanbiedingen komen zeggen ze bij Visualls, dé specialist op het gebied van keukenachterwanden. Zij bieden de oplossing voor spetters op het stuukwerk of vieze voegen tussen de tegels. 

Bij Visualls  geen voegen namelijk. Zij leveren allerlei soorten achterwanden uit 1 stuk voor keukens en niet alleen glas of prints. Ook de matte Collorz aluminium achterwanden in een effen kleur zijn een regelrechte hit. De muur ziet er uit alsof het strak gestuukt is, maar kan gewoon met een vochtige doek worden afgenomen.

Tijdens Black Friday moet de klant echt een koopje kunnen scoren en daarom maar liefst 3 verschillende acties! Op de gehele Collorz en Premium-mat collectie 21% btw-korting. Daarnaast mogen alle showmodellen weg met 50% korting, ook de al afgeprijsde keukenwanden. Sommige Visualls achterwanden gaan dus weg voor de helft van de helft! Maar wees hier snel bij, want weg = weg. Tot slot is er nóg een aantrekkelijke actie voor de lezers van deze krant; de Premium-glas wanden worden gratis gemonteerd t.w.v. €175,- of als je zelf monteert krijg je dit bedrag als korting! Zeer de moeite waard dus om nu je keuken af te maken en langs te gaan bij Visualls aan de Distributieweg 6 in Delfgauw.

De showroom van Visualls is geopend van dinsdag t/m zaterdag. De Black Friday deals zijn geldig t/m zaterdag 30 november. Kijk voor inspiratie ook zeker eens op Facebook.com/visualls of op de website www.visualls.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant