Reinita en Niels van VIS.
Reinita en Niels van VIS.

Feest bij VIS. Nootdorp

Algemeen 2.299 keer gelezen

Nootdorp - Niels en Reinita van de Coterlet zijn getrouwd en de trotse ouders van Bart (3) en Thijs (2). "Wij mogen ons sinds mei van dit jaar de trotse eigenaren noemen van VIS. Allebei zijn wij geboren en getogen in het vissersdorp Bunschoten Spakenburg. Vanuit deze achtergrond hebben wij veel ervaring opgedaan en heel veel passie voor het vak", vertelt Reinita.

Niels heeft van jongs af aan gewerkt bij zijn ouders in de vis. Eerst vanaf de markt en later in de winkels. Hiernaast heeft hij de horeca opleiding succesvol voltooid. Reinita heeft de vakopleiding vis voltooid naast jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de viswinkel van haar ouders aan de andere kant van het land. "Nu is het tijd voor onze eigen droom, en gaan wij samen verder met VIS. Nootdorp. En met trots mogen wij deze overname met u vieren! En dat gaan wij ook zeker doen", zegt Niels.

"Misschien heeft u in de winkel al gemerkt dat wij graag vertellen over de mooie gerechten die je kan maken van vis. Maar wij willen u ook graag helpen met gezonde en lekkere maaltijden die voor u makkelijk zijn om te bereiden. Elke dag is voor ons weer een feestje om u te verwennen met overheerlijke vis gerechten. Daarom hebben wij vanaf 22 oktober vier weken lang feest! Leuke aanbiedingen en elke zaterdag een 'smaak inspiratie' van 11.00 tot 15.00 uur.

Op zaterdag 26 oktober wil VIS. u kennis laten maken met een ware ambacht. Paling en zalm roken. Een ware vakman kan u alles vertellen over deze eeuwenoude methode van conserveren. "Kijken, ruiken, proeven, beleven en ervaren waar wij zo trots op zijn, ons vak visspecialist", besluit Niels.

Op 2, 9 en 16 november nodigt VIS. u dan ook van harte uit voor steeds een nieuwe 'smaak inspiratie' U bent van harte welkom bij VIS. Nootdorp, Lange Baan 34 (Winkelcentrum Parade). Kunt u niet wachten en bent u benieuwd wat ze nog meer doen? Neem dan alvast een kijkje op www.vispuntnootdorp.nl. Bekijk ook alle aanbiedingen in de krant van deze week!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant